Besøg Kosmetolog Maria Bansov til en behandling efter ønske. Klinikken er leveringsdygtig i et større udvalg af ansigts- og kropsplejebehandlinger. Behandlingsoversigt og priser finder du nedenfor. Kosmetolog Maria Bansov er konstant i udvikling for bedst mulige behandlingsløsninger for mere resultatorienteret hudpleje. Ligeledes er producenterne, bag de produktlinjer klinikken nøje har udvalgt. Heraf skal Medex hudpleje nævnes, som et af landets førende indenfor hudpleje produkter. De føres udelukkende af uddannet kosmetologer, med efteruddannelse i produktet. Medex hudpleje findes bl.a på flere af landets privat hospitaler til før og efter behandling af problematisk hud, ardannelser og anti age. 

Medex Skincare er fra Holland og produktudvikles, fra eget laboratorium. Medex er i konstant udvikling med deres produkter for bedst mulig virkning og resultatorienteret hudpleje. Medex anvender altid naturlige ingredienser så vidt det er muligt for endnu at bibeholde produktets optimale virkning. Medex produkterne findes i krukker, tuber, flasker, med/ og uden pumpeform. Ens for dem alle er stilrent, elegant og næsten royalt af udseende. Symbolisere på bedste-vis des fantastiske indhold.


Fillerina® filler-kur er den første dermo-kosmetiske filler, der anvendes på huden og ikke injiceres. Fillerina® hjælper til at reducere aldersrelaterede linjer og rynker, og give mere volume til læber og kindben.

Ilia er et økologisk makeup brand fra Los Angeles. Ilia er udviklet på baggrund af ønsket om minimal udsættelse for unødvendig konservering. Med Ilia får du farvemættede produkter der ikke kun plejer, og skaber flot glans og spil i huden, men som også beskytter og fugtgiver. Ilia kan købes i fysisk butik Kosmetolog Maria Bansov i Gl. Brabrand/ Aarhus. Samt på webshoppen hudplejeprodukter.dk.

Klinikken føre bl.a mærkerne Medex, Idun Minerals, Ilia Makeup, Fillerina, CND nails, Sanzi Beauty, The Organic Company, Byswiercz, BKR.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos

Kosmetolog Maria Bansov

  • FORKÆLENDE BEHANDLING

  • FRUGTSYRE BEHANDLING

  • DIAMANT HUDSLIBNING

  • ANTI-AGE BEHANDLING

  • LYSTERAPI BEHANDLING

  • TEENAGEBEHANDLING 

  • SPECIALBEHANDLING

 

Læs mere om behandlingsmuligheder og priser via linket brochure for behandlinger og priser.

Mangler du produkter?

Bestil onlinehudplejeprodukter.dk

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

HOLD DIG OPDATERET

  • Facebook Clean
  • RSS - White Circle

ÅBNINGSTIDER;

Mandag: 10.00 - 15.00

Tirsdag: 10.00 - 14.00

Onsdag: 11.00 - 17.30

Torsdag: 10.00 - 14.00

Fredag: 10.00 - 17.30

Andre: Brudemakeup og større arrangementer

Hovedgaden 63 st. tv. ·  8220 Brabrand

© 2020 Kosmetolog Maria Bansov

Webgrafix