Følg os

BLOG

  • Facebook Basic Square
RSS Feed

Velkommen til vores blog

Her  holder vi dig opdateret med nyheder og anbefalinger af vores produkter.

Kære kunder, 

Det er nu muligt at booke behandlingstider online. En ydelse I længe har efterspurgt. 

Det fejre vi med en god konkurrence.

Deltag i konkurrencen om et gavekort til en værdi af 500,00 kr,

- Gavekortet kan anvendes til behandlinger i klinikken.

Alt du skal gøre er at skrive en kommentar under facebook linket "ONLINE BOOKING det skal fejres!" Del gerne med venner og bekendte, dette er ikke påkrævet for deltagelse.

Den heldige vinder får besked d 1 Februar på facebook. 

OBS! Konkurrencen er ikke sponsoreret af, eller oprettet i forbindelse med facebook. Gavekortet skal afhentes i klinikken på adressen i Brabrand v/ Aarhus. 

Læs mere på siden www.mariabansov,dk

Held og lykke!

Velkommen Coola! Og velkommen til enhver nysgerrig læser. Det glæder os at kunne præsentere jer for klinikkens nye fortrukne solbeskyttende linje- Coola. Producenten bag er i virkeligheden ingen nyhed, men som med et hvert andet produkt i klinikken. Er dette testet over tid, således klinikken som med et hvert andet, sikre dig som kunde det bedste køb indenfor hver enkel kategori. 

Vi tilbyder alt fra ansigts/ krops-solcreme til travelkit's i yndig lille toilet taske med solbeskyttende produkter i praktiske størrelser. Et travelkit indeholder ansigtssolcreme, kropssolcreme, (på spray) solbeskyttende læbepomade såvel en aftersun med skøn beroligende effekt. 

Coola består ikke just af (en stor del) økologisk tilsætning, men er også fri for parabene og mange af d...

Klinikken havde torsdag d 2.3 fornøjelsen af et besøg, af Flora Nasab. Kemi-ingeniør gennem 17 år. Flora Nasab har selv været med til at udvikle flere af landets kendte danske produkter. Xellence er trods des unge alder på markedet, allerede nomineret med én creme til Danish Beautyaward. 

Xellence skiller sig ud, det er nu muligt at få en creme der ikke blot er uden parfume. Men også uden duft. Dvs at produkterne hverken indeholder syntetisk, naturlig el mineralsk parfume. Xellence indeholder heller ingen konserveringsmider, hormonforstyrrendestoffer eller allergifremkalende stoffer. 

Der findes idag mange produkter der ikke indeholder parfume, syntetisk parfume. Men som istedet anvender naturlig parfume. Uanset står det deklareret på produktets ingrediens liste. 

Duft...

Det kræver lidt mere end bare et "nej tak" til pigmentforandringer. Ja faktisk vil det, for de fleste, kræve en lille omlægning af slemme vaner.

Pigmentforandringer kan fremprovokeres ved hormonelle forandringer og overdreven udsættelse for sollys. Ligeså kan det være arveligt betingede.  

Solcreme er vigtigt, og spiller en væsentligt rolle når det gælder forebyggelse af pigmentforandringer. Du skal dog være opmærksom på, at solcremen skal påføres 20 minutter før evt solbadning. 

Skadet hud med tildens til pigmentforandringer bør ikke udsættes for sollys. Særligt ikke i forbindelse med mere dybdegående- resultater orienteret- special behandlinger.

Special ansigtsbehandlinger, til forbedring af ar-dannelser, forstørret porer, pigmentforandringer e...

Vipper med tildens til at samle sig og mascara der klumper. Mon ikke vi alle kender problemet. Løsningen ser du nedenfor. M2 Beauté LASH COMB.

Let at anvende, både før og efter mascara. Bliver hurtigt endnu et uundværligt produkt i makeup-pungen. Kosmetolog Maria Bansov anbefaler.

Forhandler.: Kosmetolog Maria Bansov/ www.mariabansov.dk

Mærke: M2 Beauté

Pris: 200,00 kr. 

Anvendelse: Lash Comb kan anvendes både før og efter brug af mascara. Ligeså uden mascara, For bedre hold og fylde uden samlinger af vipper. Lash Comb er let at anvende. 

Vi er nu igen klar til at tage plads når Danmarks modigeste dansere indtager skærmen. Fredag efter fredag, med dans på live tv. Sidste år havde klinikken fornøjelsen af Fodbold legende Allan Simonsen da han indtog danse gulvet med prof danser Sofie Kruuse. 

I år har klinikken haft fornøjelsen af at klargøre Sofie Kruuse med ny partner. Elite gymnast Helge Vammen. Parret lod sig forkæle med en lækker brun tan. Fra klinikkens fortrukne California tan ICG. Brynene rettet til og next up venter dans og live tv. 

Sofie Kruuse og Helge Vammen vi ønsker jer held og lykke!  Klik med på instagram @Kosmetologmariabansov 

Klinikken havde idag besøg af kendis smykke designer, og kendt ansigt fra tv3's Kræsne Købere Mai Manniche. En dag i forkælelsens tegn hos Kosmetolog Maria Bansov. Med lange dage, arrangementer og  arbejde i lange baner er det af gange tiltrængt med en velvære massage- den finder du hos Kosmetolog Maria Bansov. Klinikken har idag forkælet med massage og velvære. 

Følg klinikken på instagram #Kosmetologmariabansov

Mai er nu klar med fornyet energi, til en igen travl arbejds uge. Hvad ønsker du at forkæle dig selv med?


 

Foråret er en "smagsprøve" på sommer og sol. 

Lad op med en af klinikkens fantastiske farver fra Shellac. (God holdbarhed, ingen tørretid, ingen ridser i lakken.) 

På messen møder jeg opfinder og forhandler af the newest new THE CURVE. Selv designet fanger mit blik og jeg må nysgerrig hen og høre nærmere. 

EN NEGLEFIL I GLAS fede design og genial ide. En fil der er behagelig at arbejde med, da den danner overflade i glas. Selve filen løber langs med siden i kurven. Det bliver uden tvivl et must have i min taske og ideelt til værtindegave. 

  • Behagelig at arbejde med 

  • Undgå unødvendige ridser i de øvrige, mens du arbejder

  • Slidstærk (med 2 års garanti.)

  • Afvaskes i vand og klar til brug igen

Inden længe vil den også være at læse om i samtlige dame blade. Vær med ;-) Kommer snarrest i klinikken.

10 spørgsmål/ svar til basis hudpleje

1. Hvad skal man rense huden med?

en rensemælk/ gele/ eller skum. Alt efter hudtype og tilstand. Ex. i klinikken: en sart, fugt fattig hud afrenses med mild rensemælk. (kan variere alt efter produkt serie.)

2. Hvor mange gange om dagen skal man rense huden?

det anbefales at huden renses morgen og aften. Om aften afrenses huden for make up såvel støv og forurening som også ligger og hober sig op i huden. Det forhindre din dag- nat creme i at arbejde optimalt. Om morgenen friskes huden op med en let rens, efter fulgt af en lotion forinden dag cremen eller anden creme påføres. (spørgsmål til lotion se spørgsmål nedenfor.)

3. Hvad er en lotion?

lotion er også betegnelsen for en skin tonic. Lotion renser let, og fungere som kick start forinden d...

Please reload

Seneste blogindlæg
Please reload

Arkiv
Please reload

Sorter efter tags

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

HOLD DIG OPDATERET

  • Facebook Clean
  • RSS - White Circle

ÅBNINGSTIDER;

Mandag: 10.00 - 15.00 

Tirsdag: 10.00 - 15.00

Onsdag: 11.00 - 17.30

Torsdag: 10.00 - 14.00

Fredag: 10.00 - 17.30

.

Hovedgaden 63 st. tv. - 8220 Brabrand

© 2018 Kosmetolog Maria Bansov - All rights reserved

Webgrafix