Klinikken på Blog - Bag om Maria Bansov

Maria Bansov - 23 år gammel - Aarhus - Ejer: Kosmetolog Maria Bansov

Tirsdag d 6 Juli 2010 åbner Kosmetolog Maria Bansov på Hovedgaden 63 Gl Brabrand. -Aarhus.

Jeg er dengang kun 19 år gammel, og jeg glæder mig helt vildt! -uden rigtig at vide hvad der venter mig.

Jeg har en ide om at når jeg åbner den her forretningen, så er der vel bare kunder??

Sådan har det heldigvis vist sig at være, og det er jeg meget glad og taknemmelig for.

"Jeg passer godt på hver og en af mine kunder og som kunde i klinikken er man altid i gode og trygge hænder."

Året forinden jeg åbnede klinikken, valgte jeg at momsregistrere mig som freelance kosmetolog under navnet 8000 Spa og Wellness. Jeg fik tilbudt job på min tidligere kosmetolog skole, hos MEDEX for Helle Bach vis fantastiske produkter jeg benytter mig af idag i klinikken, samt på klinik i Risskov. Jeg fik arbejde og bookede mig ind på samtlige klinikker og fik så meget erfarring med mig så muligt.

Drømmen om at arbejde selvstændigt har altid været der. Klinikken er mit hjertebarn og jeg er i konstant udvikling med at få dygtiggjort mig, og skabt positiv opmærksomhed omkring klinikken.

Sidste nye er klinikken på blog. Jeg håber i vil finde det interessant. Jeg holder selv meget af at læse og følge mine favoritter på blog. Og nu skulle det så være min tur..

Jeg byder hermed velkommen til klinikken på blog. Hvor du kan læse meget mere om alt det nye spændende der sker i klinikken. Behandlinger, før/ efter billeder, nyheder i klinikken og meget meget mere...

Butikken i klinikken byder pr September velkommen til mærkerne Cozyliving samt Blackcolour. Kommer snart på bloggen!

Vi skrives ved!

Aarhus Stiftstidende før åbningen

Aarhus Stiftstiden Nov. 2012 i forbindelse med nyåbnet kabine til proff. spray tan

Radio GO!fm gæstede fredag d 25 Maj Kosmetolog Maria Bansov med lykkehjul og fine præmier.

I forbindelse med GO!fm Live i Tivoli, et stort arrangement i samarbejde med b.la. Kosmetolog Maria Bansov. Her ses radio vært Christian Roskjær i fuld gang med at interviewe til radio udsendelsen live fra Maria Bansov.

Udvalgte blogindlæg
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square