Sofie Kruuse er klat til Live TV i aften. Negle og spray tan af Kosmetolog Maria Bansov og tester af

Det er ved at blive en rigtig “fredags- ting” med mine blog indlæg.

Fredag er fantastisk. Starten på weekend, afslapning og alt det vi ikke nåede. Igen i aften vil jeg side klinet op til skærmen og holde øje med det charmerende og skønne par, fodboldlegende Allan Simonsen og proff. danser Sofie Kruuse. Sofie skal i ny lækker danse kjole i aften. Jeg har selvfølgelig sørget for et sæt fine nye negle til aftens udgave. Spray tan er uundværlig og Sofie ser altid lækker brun ud når hun træder ud på danse gulvet.

Allan var sød at sms'e mig billede fra deres aften i Kbh, dagen før dagen derpå. Sofie med lækker brun kulør og flotte negle til aftens dans.

Pigerne bliver før showet- bag kulissen, make-up stylet af Søren Hedegaard og co. Søren Hedegaard er bl.a. kendt for at være kronprinsesse Mary’s stylist, og senest fra programmet “Trinny og Susanna” da de gæstede os i lille Danmark. Men i klinikken, forbereder jeg alt op til den store aften.

Vi har forberedt med følgende produkter/ behandlingsformer før showet i aften.:

Medex: fortrukne hudpleje produkt. Her finder man flere små serier indenfor samme produkt. Der gør det muligt som behandler (også hjemme fra badeværelset) at behandle alle hud tilstande. Stabilisering af en forstyrret acne/ uren hud. Fugt og balance til en sart- allergi/ generet hud. Pleje af en fugtfattig hud og pleje/ opstramning af en træt hud. Behandlinger fra 375,-

Shellac: hvis du søger lakken med perfekt holdbarhed, flot shine, og ingen tørretid. Så er den her! Og når danserne går på gulvet samtlige fredage i træk er det med shellak som den fortrukne lakerings metode. 300,- for en basis manicure inkl alm lakering med shellak. 375,- for en basis manicure inkl fransk lakering med shellak. Fransk lakering er en lakering med den hvide tip. Giver et elegant look som både kan anvendes til daglig brug men, også i anledning af andet.

California Spraytan: Jeg vil gøre det kort.. Savner du sommer, sol og brun kulør? den sidste del kan jeg hjælpe med, og på en langt sundere måde! Ingen skadelige UV stråler - ingen parabener - ingen appelsin-orange hud. Holdbarheden variere meget fra person til person. Alt efter hudens eksfolierings process. Altså, hvor hurtigt huden skiller sig af med de døde hudceller. Som produktet via des sukkerstof farver. Nedenfor ses eksempel på før og efter billede ved en sådanne behandling.

I næste uge tjekker lækre nye kropspleje produkter igen ind fra badeanstalten. Her iblandt ny ansigtsolie. Olie er meget oppe og vende i tiden. Olien fugtgiver og plejer i en periode hvor hud, hår og negle ofte vil mærke til det her sommer/ vinter skift. Det kan virke udtørrende på de fleste af os. Olien kan anvendes under din dagcreme, din natcreme, din maske, eller via en let massage af huden. Som iøvrigt er med til at stimulere og aktivere huden. Du bestemmer, det bliver ikke nemmere! Jeg giver et "skriv" fra mig, når den lander i klinikken.

Må i alle få en fantastisk dag- og weekend! De bedste hilsner fra mig/ Maria Bansov

Udvalgte blogindlæg
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square