Metronome Productions. - Vild med Dans - før sendetid

Sikke en oplevelse og sikke en fantastisk dag. Gennemført! Jeg kørte hjemmefra kl 6 (midt om natten.) Så min kære kæreste /forlovede måtte efterlades home alone, for nu skulle min mor og jeg på tur! Efter planen var der booket med færgebillet og buffet, og her startede vi. Vi havde godt halv anden time fra færge til Kbh C. Vi nåede selvfølgelig at få kørt lidt i ring, og lidt forkert. Alt som det plejer! :) Men vi fandt vej!

Skønt med radio og musik! Ellers var der noget stille på første del af turen..

Bilen satte vi af ved tv- studiet. Og tog en taxa videre herfra. Allerede på p- pladsen trillede den første danser ind. Altid søde Mads Vad. Det har jeg i hvert fald altid syntes han så ud til at være, og kun hørt samme. Og han kom belejligt, efter lidt forvirring med hvor man nu måtte parkere. Så TAK for hjælpen Mads! Kort efter kom bordtennis spiller og danse partner Mie, og de var klar til at træne- til vi alle skulle samles senere.

Tv studiet på Jenagade i København. Her sker optagelsen på bl.a. Vild med dans

Min mor og jeg tog en taxa videre ind til byen. For hvad er en København tur uden lidt butiks- kiggeri med frokost? Vi fik kigget, vi fik shoppet og vi fik hygget. Tiden fløj afsted. Men der gik ikke lang tid før vi var i tidsnød. Vi havde godt 5 timer, og alligevel præstere man at farer rundt for at nå det hele.

Kl 15.30 samles familie’venner’bekendte til danserne i studiet. Vi var egentligt ikke så mange, og derfor fik man lov at opleve hele showet meget intimt. Jeg var først overrasket over at se hvor lille det her store “show-room” var. Det synes meget større og mere rummeligt i tv. Der sad kamera folk i loft, front og hjørner, og det ene efter det andet kamera passerede publikum, og dansere undervejs. Vi fik ikke talt meget, det hele var så overvældende og uvirkeligt. Vi fik vel egentligt kun udvekslet “hold da op” “prøv lige og se” “ej, er det ikke.....”

I og med vi deltog i Vild med dans før sende tid, var dommerne ikke en del af dette set up. Vi testet dans, hele showet og danse opstilling mm. Men vi blev ikke snydt for dommer oplevelsen. Tvært imod. Jeg personligt, var vilde med deres dommer set up i aftens anledning.

Mathias Hundebøll- Mie Molke- Claes Bang og altid sjove Vicky Berlin. For sjov og show, var de sat til at være henholdsvis Nickolaj Hybbe, Anne Laxsholm, Britt Bendixen, og Jens Verner. Og de gjorde det super. Svært at gengive deres sjove imitationer af dommerne, og sjove kommentarer men det blev hurtig en slags VMD Bremen- Live når de skulle kommentere på parrets præstationer under generalprøven.

Til gengæld blev vi ikke snydt for Claus Elming og smukke Sara Grúnewald. De er et godt match, og man kan mærke de arbejder hårdt for at levere, hvad vi finder så naturligt og festligt at se på hjemme fra stuen. Der køre skærme med tekst og info til værterne som de kan følge og læse op fra, når kameraerne ruller for åbenskærm. Når man ser med live i studiet under sendingen, køre dansernes “før klip” på storskærme i studiet. Så publikum i studiet kan følge det vi hjemme ser på tv. Altså de sjove videoer man ser, inden hver enkel danser går på.

En ting var at se danserne helt tæt på, prof dansere og de vi kender fra det ene eller andet erhverv. Men, at se en ung fyr med kasket komme halv- listende ind på scenen, stille sig klar- gribe microfonen. For så at opdage “ej er det ikke.....” Burhan G. Og det var det! ( Jeg må indrømme at havde taget mig selv i at tænke.: hvad skal han nu? Nu ser vi altså på danserne. Ja der kan man bare se, så sikke en positiv overraskelse :-) Rasmus Nøhr og Olly Murs gæstede ligeledes aftens udgave af Vild med dans. De synger begge helt fantastisk live og vildt at havde dem så tæt på.

På billedet.: Scenen mens Olly Murs optræder. Band + 2 baggrunds sangere.

Vi havde en lang tur hjem. Når sulten trænger sig på, og det eneste du har omkring dig er veje og marker. Er der typisk en frakørsel til Mac Donald, det var der også denne gang! Mmmh.

På vejen hjem modtog vi smsen.: “Allan og Sofie er videre!” De klarede den igen, selvfølgelig gjorde de det! Så nu er der fortsat også det arbejde til mig :-) TILLYKKE i to.

Min arbejdsdag starter igen imorgen. Men indtil da vil jeg idag hygge derhjemme, kigge lidt til gårsdagens indkøb. Blandt andet min lille nye skønhed her. Fra min søde derhjemme. Er den ikke skøn..

God søndag til jer alle. Jeg håber det var værd at læse om :-) Vi har i hvert fald haft en helt gennem fantastisk tur/ oplevelse. Mindeværdigt... Klinikken kræver hårdt arbejde og tid, til tider mere end hvad jeg lige syntes jeg har. Men den bidrager også positivt på mange områder. Og jeg ville ikke være den foruden. Slet ikke foruden alle mine søde og trofaste kunder. I er hver og en med til at give jeres til mig, og den forretning i ønsker at komme i. Jeg er her for jer :-)

Mvh Maria Bansov

Ps: Se lige hvad vi fandt på p-pladsen.

Udvalgte blogindlæg
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square