Let the skin be your guide

Vores hud er fantastisk! Den signalere, den lader sig provokere og irretere hvis det er noget vi ikke tåler. Eller noget vi burde ændre.Det er alt fra en stresset hverdag- medicinske præparater- til en hud der er på vej i teenage eller overgangsalderen, der specielt kan få huden ud af balance. Her er det så vigtigt at man ikke bare kaster sig over en masse forskellige produkter. For ikke at sige en masse forskellige acne produkter. For vi syntes altid det er specielt vildt når det er vores hud den er gal med. Men hold lige fast- få huden vurderet hos din kosmetolog, og få taget snakken om hvad der eventuelt kan have udløst dette.

Tanker og spekulationer kan vise sig ved nedtrykt humør og nedsat energi. Men også her vil huden oftest signalere på bedste vis at noget er galt! Den skal ikke yderligere provokeres med udtørrende produkter. Nej, det skal plejes og behandles ud fra hudtype og tilstand. Typisk kan en hormonel forstyrret hud, vise tegn et af følgende steder. Hage, koloner op langs med siden og i panden. Som vist på billedet nedenfor.

Nu har jeg efterhånden arbejdet med Medex produkterne i 6 år. Jeg har arbejdet med dem på kosmetolog skolen jeg gik/ og efterfølgende arbejdede på. Samt for Medex Skandinavien. Jeg har set et utal af gode sluts resultater både ved acne- uren hud, såvel pigmentforandringer, sart hud og fugt mangel. Det skal prøves! Det er vigtigt og forstå med hudpleje at det ikke kun er resultatet man arbejder sig ud fra. For selv når det er opnået, vil huden igen kunne påvirkes negativt via uv stråling- kulde og frost (til vinter) og fortsat hormonelle forandringer. Det skal ind som en rutine, som med din tandbørste og din daglige make-up. Således at du ved udbrud ved hvilke SOS- produkter DU skal tage i brug.

Et mix af for mange forskelige hudpleje-produkter kan også virke forstyrrende på huden. Idet de hver og enkel- serie imellem er konserveret vidt forskelligt! Så en hudanalyse med henblik på pleje af din hud såvel tilstanden i huden og hertil produkter til hjemmebrug. - Er noget du på sigt vil takke dig selv for. Huden lader sig forvirre af de mange måder at konservere. Såvel som du for de mange skift af produkter og mærker. Medex er anbefalelsesværdigt og derfra, vanedannende. Det kan udfra produkt serien skræddersyes således at der arbejdes resultatorienteret ud fra dine ønsker og din huds behov.

Og så lidt fra studiet.: I aften er dans og live tv rykket fra kl 20.00 til 21.00. Der er fodbold på programmet på 2'ern. Men lige efter er Sofie Kruuse med partner og fodboldlegende Allan Simonsen klar til dans. Sofie med shellac- silver nails. For ikke at glemme hendes altid brune spray tan fra Kosmetolog Maria Bansov.

Lige pt sidder Sofie i make-up'en. Så god fornøjelse med det og held og lykke med aftens måske nok niende dans.

God weekend til jer alle. Mvh Maria Bansov

Udvalgte blogindlæg
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square