Tillykke til Allan Simonsen og Sofie Kruuse med en flot 3. plads i Vild med Dans

Allan Simonsen og danser Sofie Kruuse gæstede fast klinikken, uge for uge. I forbindelse med live tv og dans. Denne uge ingen undtagelse! Samtlige kendte stillede op til Danmarks store tv show- som "de modigeste dansere."

Den har stået på shellac lakering af fingre negle - uge for uge. Til hvert show. SHELLAC: Neglelak med perfekt holdbarhed. Flot shine, ingen tørretid. Priser inkl manicure fra 300,- www.mariabansov.dk Spray tan- den flotte brune kulør. CALIFORNIA SPRAY TAN: Få en lækker brun kulør her og nu. Farven er fuldaktiveret efter 7 timer, holdbarhed fra 7- 21 dage. Priser fra 200,- www.mariabansov.dk Korrektion af bryn, ansigtsbehandling og massage. Korrektion af bryn 100,- Velværesmassage med Medex fantastiske fugtgivende og plejende massageolie fra 275,- Samt ansigtsbehandling i Medex hudpleje produkter. Behandling efter hudtype. Priser fra 385,-

I næste uge træder vi ind i December måned. En tid med stress, gaver og pynten op. nej! Det var netop lige en reminder til alle derude om at nyyyyde julen. Nyd hyggen, juletiden og familien. Det er jo egentligt alt hvad det handler om. I næste uge lander der et fint grønt juletræ herinde. Så der må jeg igang med jule musik og pynt :-) Dejlig dag til jer alle. Mvh Maria Bansov

Udvalgte blogindlæg
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square