10 af de hurtige - Skønhed/hudpleje

10 spørgsmål/ svar til basis hudpleje

1. Hvad skal man rense huden med?

en rensemælk/ gele/ eller skum. Alt efter hudtype og tilstand. Ex. i klinikken: en sart, fugt fattig hud afrenses med mild rensemælk. (kan variere alt efter produkt serie.)

2. Hvor mange gange om dagen skal man rense huden?

det anbefales at huden renses morgen og aften. Om aften afrenses huden for make up såvel støv og forurening som også ligger og hober sig op i huden. Det forhindre din dag- nat creme i at arbejde optimalt. Om morgenen friskes huden op med en let rens, efter fulgt af en lotion forinden dag cremen eller anden creme påføres. (spørgsmål til lotion se spørgsmål nedenfor.)

3. Hvad er en lotion?

lotion er også betegnelsen for en skin tonic. Lotion renser let, og fungere som kick start forinden dit hudpleje- produkt påføres. Minimere dannelse af hudorme, så evt gele serum kan arbejde dybdegående på porer sammentrækkende.

4. Hvad er en peeling?

peeling- også kendt som værende en skrubbe creme. Findes i mange forskellige varianter. Gå altid efter en mild og skånsom peeling til ansigtshuden, da huden er væsentligt tyndere og finere end huden på kroppen. (Gerne en “perle-” peeling, hvor perlerne opløses via massage på huden. Findes i klinikken. Priser fra 245,00)

5. Hvor tit skal man peele huden?

alt efter hudtype og hudens tilstand. Som regel vil en peeling være nok 1 gang om ugen. Da det også er vigtigt at huden selv får lov til at arbejde. For megen peeling kan føre til urenheder da huden provokeres, og giver tegn i form af enten at fedte eller slå ud.

6. Hvad er en maske?

der findes masker i mange forskellige varianter, og til mange forskellige formål. Creme maskerne findes til alle hudtyper og fungere som værende et boost til huden (som regel) ugentligt. Et godt råd er at have en “luksus” maske der efter ønske fugtgiver? Opstrammer? frisker op? Mens man som tillægs maske har til de gange hvor huden slår ud, og de gange hvor peeling/ creme/ rens bare ikke kan gøre det! Skræddersy din eget lille wellness pakke til badeværelset, så du har til en hver situation. Det er godt givet ud i sidste ende. Og du spare derfor på maskerne mellem skiftevis brug, derfor ikke et over forbrug.

7. Hvad er et serum?

plus produkt’ SOS/ bonus produkt... Kært barn har mange navne. Serum (i form af gele) arbejder mere dybdegående. Serum påføres forinden evt dag- natcreme eller maske. Trænger ind i huden mens anden creme arbejder på overfladen. Der findes serum til sart, uren, tør, slap, mat hud. Har du ex. en dag creme der fugtgiver, en nat creme der opstrammer. Men også en hage med forstørret pore du gerne vil til livs? Så kan du her krydse et serum ind over og dermed arbejde mere dybdegående og lokalt på hvad du også ønsker at komme til livs.

8. Kan jeg bruge alm creme ved øjnene?

Det kan du godt- men det må du ikke! Huden er langt tyndere og finere v/ øjenomgivelser end ansigtshuden. Derfor vil en alm creme være for mættende. Det kan betyde poser/ mørke rander under øjnene såvel sart hud v/ reaktion på samme.

9. Jeg bruger ikke øjen creme, det fedter for meget?

oplever du at en øjen creme fedter for meget, så er du ikke alene og dette. Du kan i stedet prøve at skifte til en gele. Gele køler og gele trænger hurtigt ind. De fleste fortrækker især en gele i sommer halvåret hvor solen varmer og geleen køler. SKØNT.

10. Jeg renser, peeler, plejer med maske og creme, behøver jeg så at få lavet en ansigtsbehandling?

JA. Ved en ansigtsbehandling gennemgår du og behandler din hudtype og tilstand. Produkter og virkning gennemgåes og i tilfælde af evt ændringer i din produkt serie vil det også komme på tale her. Altså- gør dine produkter det de skal på DIN hud? Ved en ansigtsbehandling laves en manuel dybderens. Dette frarådes hjem til, af hensyn til mærker/ forstørrede porer/ såvel ar dannelser. Evt tillægs behandlinger i form af ampul/ special serum eller masker.

Har du spørgsmål vedr produkt anvendelse, så er du måske ikke alene om det. Send mig en mail via klinikkens hjemmeside www.mariabansov.dk og jeg vil besvare dit spørgsmål på bedste vis.

Udvalgte blogindlæg
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square