Dans og live TV. Prof. danser, Sofie Kruuse, Elite Gymnast Helge Vammen og Fodbold legende Allan Sim

Vi er nu igen klar til at tage plads når Danmarks modigeste dansere indtager skærmen. Fredag efter fredag, med dans på live tv. Sidste år havde klinikken fornøjelsen af Fodbold legende Allan Simonsen da han indtog danse gulvet med prof danser Sofie Kruuse.

I år har klinikken haft fornøjelsen af at klargøre Sofie Kruuse med ny partner. Elite gymnast Helge Vammen. Parret lod sig forkæle med en lækker brun tan. Fra klinikkens fortrukne California tan ICG. Brynene rettet til og next up venter dans og live tv.

Sofie Kruuse og Helge Vammen vi ønsker jer held og lykke! Klik med på instagram @Kosmetologmariabansov

Udvalgte blogindlæg
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square