Pigmentforandringer- NEJ TAK

Det kræver lidt mere end bare et "nej tak" til pigmentforandringer. Ja faktisk vil det, for de fleste, kræve en lille omlægning af slemme vaner.

Pigmentforandringer kan fremprovokeres ved hormonelle forandringer og overdreven udsættelse for sollys. Ligeså kan det være arveligt betingede.

Solcreme er vigtigt, og spiller en væsentligt rolle når det gælder forebyggelse af pigmentforandringer. Du skal dog være opmærksom på, at solcremen skal påføres 20 minutter før evt solbadning.

Skadet hud med tildens til pigmentforandringer bør ikke udsættes for sollys. Særligt ikke i forbindelse med mere dybdegående- resultater orienteret- special behandlinger.

Special ansigtsbehandlinger, til forbedring af ar-dannelser, forstørret porer, pigmentforandringer el andet anbefales i vinter halvåret. Da huden som oftest vil være ekstra følsom efter endt behandling- og tid efter. Hertil anbefales og vejledes du i hjemme-pleje-behandling med produkter. Skræddersyet til dig og din hud.

FØR OG EFTER BILLEDER- PIGMENTFORANDRINGER. RESULTATER OPNÅET HOS KOSMETOLOG MARIA BANSOV. AF: MARIA BANSOV. WWW. MARIABANSOV.DK

Hos Kosmetolog Maria Bansov vil det altid anbefales at anvende creme med solfaktor. Som minimum en solfaktor 15- gerne mere. Dog er den bedste beskyttelse via hat, tøj el anden påklædning. Hvorfor denne kombination er særligt god til beskyttelse og forebyggelse af pigmentforandringer. Alt efter hvor i ansigtet/ på kroppen de forekommer.

Hvis ønske om yderligere information eller vejledning af egen hud. Er du altid velkommen til at kontakte klinikken til en snak om, hvordan et evt kurforløb kunne forløbe sig for dig og din hud.

Priser fra 545,00 kr.

Udvalgte blogindlæg
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square