Gravide maver, sart- overfølsom hud, allergi eller eksem. Læs med....


Klinikken havde torsdag d 2.3 fornøjelsen af et besøg, af Flora Nasab. Kemi-ingeniør gennem 17 år. Flora Nasab har selv været med til at udvikle flere af landets kendte danske produkter. Xellence er trods des unge alder på markedet, allerede nomineret med én creme til Danish Beautyaward.

Xellence skiller sig ud, det er nu muligt at få en creme der ikke blot er uden parfume. Men også uden duft. Dvs at produkterne hverken indeholder syntetisk, naturlig el mineralsk parfume. Xellence indeholder heller ingen konserveringsmider, hormonforstyrrendestoffer eller allergifremkalende stoffer.

Der findes idag mange produkter der ikke indeholder parfume, syntetisk parfume. Men som istedet anvender naturlig parfume. Uanset står det deklareret på produktets ingrediens liste.

Duft er for mange endnu forbundet med luksus. Hvorfor det for mange er en selvfølge at produkterne også skal dufte. Der er dog nogen her iblandt der grundet gravidtet, allergi, eksem eller andet ikke kan anvende disse.

Klinikken tester altid produkter over tid inden at de udkommer i klinikken. Det er din garanti for at vi altid kan anbefale og rådgive, på bedst muligvis- ligeledes udfra egne erfarringer.

Xellence er i så fald tiltænkt som "grønnere" supplement til Medex Skincare, vis produkter er af høj kvalitet og altid udviklet så ren i konservering, så muligt. - Behandlingstyperne taget i betragtning. Det er ved flere dybdegående og mere effektive produkter nødvendigt at anvende nogen former for naturlig "parfume" duft eftersom produkterne ellers vil dufte for harsk på huden. Medex Skincare er luksuriøst at anvende, dufte af og se på. Produkterne udvikles i Holland på egne laboratorier.

Udvalgte blogindlæg
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square