(Minimum 70% økologisk) Solcreme

 

Velkommen Coola! Og velkommen til enhver nysgerrig læser. Det glæder os at kunne præsentere jer for klinikkens nye fortrukne solbeskyttende linje- Coola. Producenten bag er i virkeligheden ingen nyhed, men som med et hvert andet produkt i klinikken. Er dette testet over tid, således klinikken som med et hvert andet, sikre dig som kunde det bedste køb indenfor hver enkel kategori. 

 

Vi tilbyder alt fra ansigts/ krops-solcreme til travelkit's i yndig lille toilet taske med solbeskyttende produkter i praktiske størrelser. Et travelkit indeholder ansigtssolcreme, kropssolcreme, (på spray) solbeskyttende læbepomade såvel en aftersun med skøn beroligende effekt. 

 

Coola består ikke just af (en stor del) økologisk tilsætning, men er også fri for parabene og mange af de andre tilhørende konserveringsmidler vi helst ser os foruden!  

 

Kosmetolog Maria Bansov anbefaler Coola, som solbeskyttende supplement til din hudpleje serie. Vi forhandler populære Medex bio science cosmetics og dansk Xellence skincare- som iøvrigt er fri for konserveringsmidler.

 

Det er muligt at købe solcreme med matterende effekt, hvis du som mange andre, ønsker at anvende solcreme uden den glinsende og fedtende effekt. Solcreme normalt vil efterlade huden med. Endnu med en høj faktor og god samvittighed. 

 

Hør nærmere om Coola ved dit næste besøg i klinikken, vi vil ved samme lejlighed anbefale dig det Coola- produkt der passer bedst til dig og din hud.

 

Priser fra 279,00 kr. 

 

Mvh /

Kosmetolog Maria Bansov 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Udvalgte blogindlæg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Seneste blogindlæg

February 3, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

HOLD DIG OPDATERET

  • Facebook Clean
  • RSS - White Circle

ÅBNINGSTIDER;

Mandag: 10.00 - 15.00 

Tirsdag: 10.00 - 15.00

Onsdag: 11.00 - 17.30

Torsdag: 10.00 - 14.00

Fredag: 10.00 - 17.30

.

Hovedgaden 63 st. tv. - 8220 Brabrand

© 2018 Kosmetolog Maria Bansov - All rights reserved

Webgrafix