(Minimum 70% økologisk) Solcreme


Coola solcreme aarhus

Velkommen Coola! Og velkommen til enhver nysgerrig læser. Det glæder os at kunne præsentere jer for klinikkens nye fortrukne solbeskyttende linje- Coola. Producenten bag er i virkeligheden ingen nyhed, men som med et hvert andet produkt i klinikken. Er dette testet over tid, således klinikken som med et hvert andet, sikre dig som kunde det bedste køb indenfor hver enkel kategori.

Vi tilbyder alt fra ansigts/ krops-solcreme til travelkit's i yndig lille toilet taske med solbeskyttende produkter i praktiske størrelser. Et travelkit indeholder ansigtssolcreme, kropssolcreme, (på spray) solbeskyttende læbepomade såvel en aftersun med skøn beroligende effekt.

Coola består ikke just af (en stor del) økologisk tilsætning, men er også fri for parabene og mange af de andre tilhørende konserveringsmidler vi helst ser os foruden!

Kosmetolog Maria Bansov anbefaler Coola, som solbeskyttende supplement til din hudpleje serie. Vi forhandler populære Medex bio science cosmetics og dansk Xellence skincare- som iøvrigt er fri for konserveringsmidler.

Det er muligt at købe solcreme med matterende effekt, hvis du som mange andre, ønsker at anvende solcreme uden den glinsende og fedtende effekt. Solcreme normalt vil efterlade huden med. Endnu med en høj faktor og god samvittighed.

Hør nærmere om Coola ved dit næste besøg i klinikken, vi vil ved samme lejlighed anbefale dig det Coola- produkt der passer bedst til dig og din hud.

Priser fra 279,00 kr.

Mvh /

Kosmetolog Maria Bansov

Udvalgte blogindlæg
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square